dimecres, 6 de juliol del 2011

ÚLTIM MISSATGE

Demà tindrà lloc la “1a Conferència Internacional de Serveis Ambientals i Seguretat Jurídica” i aquest blog, iniciat fa un mes únicament amb la finalitat de preparar la celebració d’aquest esdeveniment, toca a la seva fi. Demà serà un dia de treball dur i ens agradaria transmetre un cúmul de noves idees amb la intenció que vagin madurant entre la societat i entre els juristes i també els registradors. 

Podríem penjar desenes de missatges més, però crec que ja hem abusat bastant de la vostra paciència durant tots aquests dies. Des del Deganat Autonòmic dels Registradors de Catalunya volem agrair profundament a tots els que heu sentit interès en els “posts” publicats durant aquest mes. Comprenem que molts són “difícilment realitzables” a curt termini, però precisament aquest és el valor de la utopia, el d'aconseguir allò difícil quan es busca assolir allò impossible.

Aquest no és est l'últim missatge, n’hi haurà un més, el dedicat a comentar les intervencions i els debats de la conferència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada